HAKKIMIZDA

 

Değerli Dostalarımız 2015 tarihinde faaliyete geçen firmamız Günümüz dünyasının vazgeçilmezi olan reklamlar günlük hayatımızın her karesini etkisi altına almış bulunuyor. Bir malı üretmenin yeterli olmadığını hepimiz biliyoruz. Elde ettiğimiz ürünün bir de pazarlama yönü var.  İyi bir pazarlama iyi bir satış demektir.

İşte biz,  reklambul olarak dijital baskı ve matbaa hizmetleri alanında siz değerli müşterilimize ürettiğiniz emeğinizi en iyi tanıtmanın yolu olan reklam alanında hizmet vermenin gayreti içindeyiz.  Reklambul olarak dijital baskı, matbaa,  display ürünler , duba çeşitleri, davetiye ve promosyon reklam, branda baskı, matbaa, kağıt baskı, emlak afişi, bayrak baskı, broşür baskı, davetiye kartları, çadır baskı, saten baskı ve tanıtım stantları kategorilerindeki yüzlerce ürün çeşidiyle istediğinizi bulmada alternatif çözümler üretiyoruz.  

Amaç ve hedefimiz:

Dijital baskı ve matbaa dünyasının yeni yüzü reklambuldijital.com güler yüzlü, sıcakkanlı ve konusunda uzman kadrosuyla reklam ve matbaa sektöründe sizlere pratik, hızlı ve güvenilir bir hizmeti vermenin heyecanını yaşıyor.

Hedef Kitlemiz:

Okullar

Kurumsal Şirketler

Firmalar

Lokantalar

Dershaneler

Etüt Merkezleri

Küçük İş Yerleri

Belediyeler

Devlet Kurumları

Özel Kuruluşlar

Diğerleri 

Türkiye'nin her yerinden vereceğiniz şiparişler itina ile hazırlanıp adrese teslim edilir. Sipariş için İletişim sayfamızdan irtibat kurabilirsiniz.