DİJİTAL BASKI -DİJİTAL BASKI NEDİR?

Dijital Baskı

Bilgisayar veya fotoğraf çekimi şeklinde hazırlanmış tasarım veya fotoğrafların baskı teknolojileri ile el değmeden dijital baskı makinelerinde hazırlanmasına dijital baskı denir.

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile reklamlar internet ortamına kaysa da dijital reklam alanının da değerini yitirdiği söylenemez. İnternet ortamında yayınlanması mümkün olmayan durumlarda dijital baskının önemi ortaya çıkmaktadır. Birçok firma zorunlu olarak dijital reklam ürünlerini tercih etmektedir.

Geleneksel baskı yöntemlerine göre daha ucuz bir fiyata elde edilen dijital baskı ürünleri hem seri üretim hem de ürün çeşitliğini yönünden daha ekonomik fırsatlar sunmaktadır.

Reklambul dijital baskı ve matbaa ürünlerinde alternatif ürün çeşitleri, hemen teslim, kaliteyi ucuza mal etme yönünden sizlere büyük fırsatlar sunmaktadır.

Dijital Baskının Faydaları:

Neden dijital baskı tercih edilmeli şimdi de onu inceleyelim. İşinizde dijital baskıyı tercih etmenizin üç ana nedeni var. Bunlar:

  1. İnternet ve geleneksel baskı yöntemlerine göre daha ekonomik bir baskı sağlıyor. Özellikle broşür, afiş, tabela, promosyon ürünleri, davetiye gibi alanlar dijital baskının ana kullanım alanlarını oluşturuyor. Daha az bir masrafla reklam yapma olanağı elde ediyorsunuz. Ve uzun bir zaman dilimini kapsıyor. İnternette yayınlanıp geçen reklamlar yerine dijital baskı daha kalıcı bir alan sunuyor.
  2. Teknolojik gelişmeler dijital baskının önemini daha da artırdı. Bilgisayar ortamında gelişmiş programlar yardımıyla daha etkili ve daha canlı reklamlar hazırlama ve kısa sürede teslim olanağı sunuyor.
  3. Gelişmiş programlar ( Photoshop, corel w gibi…) yardımıyla daha kolay reklam hazırlama olanağı sunuyor. Reklamlarınız hem daha canlı, daha göz alıcı, hem de daha kolay ve seri elde edilebiliyor.

İşte yukarıda sayılan nedenler dijital baskının neden değerli olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Biz reklambuldijital.com olarak başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’ye dijital baskı ve matbaa ürünlerinde hizmet vermekteyiz.  İnternet üzerinde bir tıkla ulaşabileceğiz firmamız sizlere kaliteli, güvenli ve daha seri hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.

⇒Dijital Baskı Sayfasına Gidiniz