YERLİ BRANDA

Ürün Kodu
:
112
Stok Durum
:
Seç...
Ürün Ebat
:
Baskı Ebat
:
Teslimat
:
Seç...
Fiyat:259,89 TL + KDV
Kdv Dahil Fiyat: 306,68 TL
Adet
Teklif İste Veya Sipariş Ver

BRANDA BASKI

Günümüzde önemini iyice artıran dijital baskı çeşitleri reklam sektörünün vazgeçilmez unsurları olarak uzun bir süre yerini koruyacağa benziyor. Folyo baskı, fotoblok, forex- dekota, kanvas baskı, dış mekan magnet, kırlangıç saten afiş gibi çeşitlere ayrılan dijital baskı sektöründe kullanılan baskılardan biri de branda baskıdır.

Branda baskı(vinil baskı)adından da anlaşılacağı gibi brandanın üzerine dijital baskı makinaları ile baskı yapılmasına denir.

Daha çok reklam amacı ile kullanılan branda baskılar usta bir işçilik isteyen tasarımdır. Branda Vinil ( Dijital Baskı ) gerek kalite, gerekse fiyatı acısından oldukça cazip bir ürün olarak daha çok tercih edilmektedir.

Branda Vinil özellikle reklam sektörünün vazgeçilmez bir ürünü olarak gelişme kaydetmektedir. Dijital baskı sektöründe brandalar afiş, tabela ve yüzey giydirme olarak kullanılır.
Özellikle tanıtım işlerinde afiş en uygun maliyetli reklam ürünü olarak dikkat çeker.

Bu sebepten indirimler, kampanyalar ve benzeri açıklamaların duyurularını firmalar genellikle brandadan afiş yaparak kitlelere duyururlar. Piyasalarda en sık bu ürünleri görebileceğiniz yerlerin başında mağazalar, restoranlar, benzin istasyonları, , inşaat firmaları gibi alanlar gelmektedir. 

Firmamızda verilen branda baskı işleminde branda-vinyl, dijital baskının vazgeçilmeyen en önemli elemanlarından birisi olarak görülür. Branda baskı, vinil baskı sağlamlığı, esnekliği, görselliği ve uygun fiyat açısından birçok alanda oldukça başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Baskı brandasının rengi genellikle beyazdır bu yüzden bu ürünün üzerine istenilen her türlü görseli baskı yapabiliriz.