MAGNET

Magnet Nedir?

Sözlük anlamı mıknatıs olan magnet kelimesi reklam alanında sık kullanılan bir kelime olarak da karşımıza çıkar.

Reklam alanında daha çok magnet baskı tabiri ile öne çıkan magnet aslında mıknatıslı kartvizit olarak da tanımlanabilir. Evlerde, iş yerlerinde mutfaklarda buzdolapları, doğalgaz kombileri ve demir yüzeylere yapıştırılan magnetler iyi bir reklam aracıdır. Dijital baskı ortamında hazırlanmış magnetler aynı zamanda görsel yönden akılda kalıcı bir özellik gösterirler.

Sucular, kebapçılar, tatlıcılar, pizzacılar, fast food lokantaları ve gıda üzerine faaliyet yürüten diğer firmalar için evlere ve işyerlerine girmenin ve reklam yapmanın en pratik ve etkili yollarından biri magnetlerdir. Magnetler tasarım olarak iyi hazırlanmalıdır. Özellikle dikkat çekici renklere sahip olan magnet baskı kartvizitler firmalarınızı tanıtmada en etkili reklam yöntemlerinden biridir.

Magnet tasarımı yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar:

 Mevcut Magnet örneklerinde de görülebileceği gibi firmanızın adı, telefon numaralarınız ve firmanızı tanıtan sloganınızve adres bilgileriniz magnet üstünde yer almalıdır.

Siz de firmanız için magnet ile kalıcı reklam yapmak  istiyorsanız bizi arayın. En uygun fiyatla kaliteli magnetlere sahip olun.  En kısa zamanda hazırlanıp kargoya teslim edilerek sizlere zamanında ulaştırılır.

Magnet Çeşitleri:

Dış mekan magnet

Özel kesim magnet

Standart kesim magnet